Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

Rikke Darling plakater

Kunstner Rikke Darling
f. 1975 i København

Rikke Darlings malerier er en abstrakt biologisk historie om, at vi mennesker er natur og en del af et kompliceret universelt mønster, hvor omgivelserne på et energimæssigt plan smelter sammen med sansningen, følelser og tanker. Malerierne handler om mikro- og makrobiologi med udgangspunkt i naturens grundmønstre, vandets flow, forgreninger, knopskydninger, dna, stamceller og virus.

Rikke Darlings kunst indebærer en tiltro til abstraktionens kraft, det komplekse og subtile, hvor noget uartikuleret i os bliver mødt med en inspirerende energi. Med sin kunst ønsker hun med en visuel fortælling at bevæge beskueren med sit verdenssyn om naturen i mennesket – og mennesket i naturen. Det er en fortælling om, at vi mennesker er natur og en del af et kompliceret universelt mønster, hvor omgivelserne på et energimæssigt plan smelter sammen med sansningen, følelser og tanker. Artsyfartsy.dk forhandler en række plakater med Rikke Darlings motiver.

Plakater i limited edition

I kunsten udnytter hun naturens flow, hvor store mængder vand gør formerne flydende og levende. Hun anvender naturens love til at skabe bevægelser og krakeleringer. Forgreninger skyder frem som nye begyndelser og følger det universelle mønster i en fraktal knopskydning. Cellerne er naturens byggesten og grundlaget for alt liv. Alt levende består af celler og den menneskelige krop er i konstant forandring fra den første celledannelse, hvor stamcellerne er grundlaget for vores komplekse organisme. Mønstrene i naturen gentager sig i en fraktal geometri, hvor de indlejres i hinanden og gentages i stort som småt. De fraktale mønstre er gældende både for naturens simple organismer og de mere komplekse, og er således også gældende for os mennesker.

Rikke Darlings kunstplakater er limited edition. Der trykkes højst 100 plakater af hvert motiv.