FRI FRAGT FRA 399.- I LEVERINGSTID 1-3 HVERDAGE

Grafiske plakater

Plakater med former og farver finder du her i vores Shapes & Colors kategori. En mix af forskellige former og farver skaber kontraster, noget som kan ses i mange af de plakater du ser på denne side. Og kontraster er noget man arbejder med i al slags indretning. Uanset hvilken stil du bedst kan lide, er det altid en god idé at brug kontraster. Shapes & Colors består af et bredt udvalg af plakater, hvor formerne står i fokus. Farverne er generelt behagelige og afdæmpede. 

Plakater til stuen, som fungerer lige så godt alene, som i grupper med flere plakater som matcher hinanden i stil og farve. Shapes & Colors plakater leger med forskellige geometriske figurer og grafiske udtryk. Det gør dem spændende og underholdende at kigge på.

Store plakater til store vægge

Vi har store plakater helt op til 70×100 cm, og de passer perfekt til store vægge, hvor kunsten gerne må fylde lidt mere. Det er også oplagt at bruge en stor plakat sammen med flere mindre. De forskellige dimensioner skaber liv og bliver et flot indslag at hvile øjnene på. De mindste plakater er 21×30 cm, så der er rige muligheder for at finde den størrelse poster du er på udkig efter. Se alle tilgængelige størrelser ved at klikke ind på det produkt du er interesseret i. Husk også, at vi har passende rammer i samtlige størrelser – så du nemt og hurtigt kan finde en ramme til din plakat.

Artsy Fartsy leverer plakater af høj kvalitet til lave priser, så du nemt og enkelt kan udsmykke dit hjem. Vi fører kunst plakater til alle rum, og som passer alle stilarter. Vi har en ambition om at være din foretrukne webshop for posters og plakater til hjemmet. Derfor sørger vi for at vores udvalg altid er opdateret ifølge de seneste trends.

Updating…

Subtotal: 149,00 DKK

Se kurv Kasse

Fortsæt med at handle