FRI FRAGT FRA 399.- | LEVERING 1-3 DAGE |
  • Dansk
  • Swedish

PERSONDATAPOLITIK

Artsyfartsy ApS beskytter din persondata bedst muligt, og vi kontrollerer løbende sikkerheden på vores website. Alle oplysninger bliver behandlet fortroligt i overensstemmelse med databeskyttelsesloven/persondataloven og persondataforordningen. De indsamlede oplysninger bruges udelukkende til at identificere og servicere dig som kunde på artsyfartsy.dk.

Dine personoplysninger behandles udelukkende af Artsyfartsy’s personale og videregives aldrig til 3. part. Artsyfartsy er forpligtet til at oplyse dig om, hvilke af dine personoplysninger vi opbevarer, samt hvilke rettigheder du har i forbindelse hermed. Ønsker du information om dine personlige oplysninger, skal du henvende dig til vores kundeservice på hello@artsyfartsy.dk. Du kan til enhver tid bede os om at slette dine data.

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:
Navn, adresse, mobilnummer og mail.

Vi registrerer og videregiver kun de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig.

Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev, giver du Artsyfartsy ApS samtykke til, at indsamle og behandle dine personoplysninger (navn og mail) med det formål, at sende dig vores nyhedsbrev. Du kan til enhver tid tilbagetrække dit samtykke ved at skrive til vores kundeservice på hello@artsyfartsy.dk eller afmelde dig nyhedsbrevet.

Personoplysningerne registreres hos Artsyfartsy ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.
Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål. Vi samarbejder kun med data behandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Hvis du mener, at oplysningerne om dig er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til.

Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på hello@artsyfartsy.dk

Updating…
  • Ingen varer i kurven.