Viser 1–24 af 83 resultater

Modeplakater med øje for fashion

Hos Artsy Fartsy forhandler vi fashion plakater i høj kvalitet til lave priser. Fashion og mode er et populært tema i mange indretninger i de moderne hjem. Derfor er der også mange forskellige motiver at vælge imellem. Her finder du lækre plakater til de moderne og modebevidste hjem, hvor indretning og fashion står i fokus. Stilen er simpel og trendy, og passer derfor fantastisk godt i de fleste rum i boligen. 

Hvis dansk design er lige dig, så findes her blandt andet plakater til stuen af klassikere, som Arne Jacobsens Svanen eller Poul Henningsens PH lampe. Men selvfølgelig finder du her også de mere trendige fashion posters, som dem fra Coco Chanel og Vogue. Plakater med kant fra modeverden. Fashionable citater og motiver, som passer i hvert rum i din bolig. Om det så er til stuen, en luksuriøs walk-in closet eller et teenageværelse. 

Billige plakater i fede rammer

Når du har fundet dine favoritter, har vi selvfølgelig også de perfekte plakatrammer til dig. Rammer af høj kvalitet i sort og i massiv eg, som fuldender looket på din væg. Husk at mikse og matche flere forskellige plakater og stilarter for at skabe et personligt udtryk. Du kan sagtens blande fashion plakater med andre typer posters, og derved skabe en billedvæg som passer resten af din stil derhjemme. Plakater i høj kvalitet behøver ikke koste en formue. Hos Artsy Fartsy finder du et stort udvalg af billige plakater til hjemmet. Gå på opdagelse i vores shop, der er nemlig noget for enhver smag. Er du til fashion art, så bliver det nemt at finde en flot fashion plakat til din væg, som uden tvivl vil tilføje et strejf af eksklusiv parfume og catwalk. I hvert fald i fantasien.