Viser 1–24 af 89 resultater

Plakater til hjemmet

Smukke plakater til boligen

ArtsyFartsy forhandler smukke plakater til det skandinaviske hjem i mange forskellige stilarter. Der er et bredt udvalg af flotte kunstplakater at vælge mellem fra forskellige kunstnere. Både kendte og ukendte, hvilket gør vores udvalg både spændende, unikt og anderledes.

Her kan du i ro og mag shoppe plakater til hjemmet med et personligt præg. Smukke billeder med motiver som passer i alle hjem og alle rum. Vores kunstplakater findes i mange forskellige størrelser, fra de helt små til de rigtig store plakater som fylder godt på væggen. Find din næste plakat lige her og pift hjemmet op med fede plakater til stuen, køkkenet, soveværelset eller børneværelset.

Det skal du vide inden du shopper plakater til hjemmet:

For at finde de perfekte plakater til hjemmet, er der nogle grundlæggende spørgsmål du skal have stillet dig selv, inden du går på jagt i vores kæmpe udvalg af fine plakater:

  • Hvilket/hvilke rum mangler jeg plakater til?
  • Hvilken stil passer ind i mit hjem? Og hvilken stil skal plakaten have?
  • Foretrækker jeg klassiske værker eller abstrakte motiver?
  • Kendte eller ukendte kunstnere?
  • Farvet plakat eller sort hvid?
  • Hvilken farve og design skal rammerne have?

Plakater til stuen

Til stuen er der masser af fede plakater at lade sig inspireres af. Alt fra populære plakater fra berømte kunstnere som Matisse William Morris og Hilma af Klint, klassisk dansk plakatkunst og abstrakte motiver til grafiske plakater og moderne plakater. Vi fører også unikke plakater fra danske designere i begrænset antal med flotte motiver til stuen.

Når du skal til at finde plakater til stuen, er der mange muligheder i smukke farver. Eller i sort hvid til det moderne og minimalistiske hjem. Plakaterne du vælger skal gerne matche din egen indretning, stil og personlighed. Alle vores plakater til stuen findes i mange størrelser og med en lang række forskellige motiver.

Hæng dem enkeltvis, parvis eller lav en billedvæg i ønsket størrelse i stuen. Bland fotokunst i foto factory stil med andre stilarter, såsom flotte billeder med blomster, abstrakte motiver eller dansk design for en personlig touch. Hver plakat til billedvæggen skal nøje udvælges, så den røde tråd bevares og farverne skaber en harmoni sammen. Det giver den bedste oplevelse i stuen.

Køkkenet

Vi har mange gode forslag til flotte plakater og nye billeder, som passer særdeles godt i et køkken. Skab den stemning og atmosfære du gerne vil have i dit køkken ved at tilføje plakater til hjemmet. I køkkenet, eller hjertet i mange danske hjem, bruger mange af os rigtig meget tid til madlavning. Vi er kreative, prøver nye retter, nye smage eller nyder dagens første kop kaffe. Nogle holder sig måske hellere til det kendte og traditionelle. Både hvad gælder smage, mad og kunst. Heldigvis er der flotte billeder for alle personligheder og alle typer af interiør.

Børneværelset

Find billige plakater til børnenes værelser i mange størrelser. Børneplakater som passer børn i alle aldre. Til de helt små, hvor nuttede kaniner og giraffer i afdæmpede farver, skaber nogle trygge og hyggelige omgivelser under barnets første mange år. Dagen hvor den søde plakat og det nuttede billede omsider skal udskiftes med nogle lidt mere fede plakater, er der også et kæmpe udvalg af seje gaming plakater og fashion plakater til den blivende teenager.

De flotte børneplakater findes i mange forskellige størrelser og kan med fordel mixes og matches til en imponerende billedvæg. Lad eventuelt barnet være med til at vælge sin næste plakat og sætte sit eget præg på værelset. Med en lille risiko for at forældrenes og børnenes smage i plakater ikke altid går hånd i hånd.

Soveværelset

I soveværelset vil man typisk skabe en rolig, afslappende og beroligende indretning. Her vil man kunne finde ro, hvor både krop og sind får slappet af efter dagens mange indtryk. Måske undgår man her de stærke farver og vælger nogle mere afdæmpede farvenuancer. De energiske og temperamentsfulde motiver bliver måske også fravalgt til fordel for nogle posters med motiver inspirerede af naturens skønhed.

Find en rød tråd i indretningen og farverne i dit soverum. Det er med til at sætte den helt rigtige stemning. Find en smuk balance og ro ved at for eksempel matche to store plakater sammen i et flot sæt på væggen. Plakaterne kan også godt kombineres og sammensættes med private familiebilleder, for en meget personlig billedvæg eller et kollage.

Entréen

Entréen er også en vigtig del i indretningen, da indgangen til din bolig er det første dine gæster møder når de besøger dig. Der er flere ‘must haves’ i en entré, hvor man uanset antallet kvadratmeter, gerne skal finde ud af at både have rigeligt med knager eller anden form for ophæng til jakker og overtøj. Der skal også som minimum være plads til skoene, og måske en smart løsning til børnenes huer, vanter, regntøj og gummistøvler. Hvis familien er stor.

En entré kan være lille er meget rummelig men uanset hvor meget plads du har, er der altid plads til kunstplakater eller fotokunst på væggene. Det er en fantastisk måde at sætte et personligt præg på sin indretning, selv når pladsen er trang.

Personlige plakater giver unik stil

Plakaten har efterhånden indtaget de skandinaviske hjem. Plakater og posters er en billig, simpel og flot løsning, når man vil have kunst på væggene uden at det skal blive en stor investering. Her kan du købe plakater i høj kvalitet, hvor alle motiverne er trykket på Fine Art Matte Giclée papir. Papirets struktur er flot og overfladen mat.

Dansk kunst fra danske designere

Vores fede plakater giver dig mulighed for at gøre din indretning virkelig personlig og unik. Skab en rød tråd i din indretning og vælg personlige plakater i matchende farveskala, stil eller med citater og tekst som taler til dig. Går du op i dansk kunst og dansk design, er der mange flotte posters inden for dansk plakatkunst at vælge mellem. Blandt andet plakater inspirerede af Arne Jacobsen og hans værker.

Grafiske plakater i farve eller sort hvid

Grafiske plakater kendetegnes af geometriske former, farver, tal og tekst. Plakaterne med de grafiske illustrationer kan være simple og minimalistiske men også farverige og eksplosionsartede i sit udtryk. Derfor passer grafiske plakater og posters både i det moderne hjem, men også i de mere traditionelle og klassiske indretninger. Hvis en minimalistisk stil tiltaler dig mere end en prangende og farverig, så kig efter vores grafiske plakater i sort hvid.

Find de flotteste plakater online

Shop en ny plakat online for den bedste oplevelse. Når du handler hos os på ArtsyFartsy.dk, handler du nemlig i en e-mærket webshop og du får et bredt udvalg at fordybe dig i. E-mærket betyder at der bliver lavet løbende kontrol af vores shop, så du kan handle trygt og sikkert hos os. Plakaterne bliver leveret hurtigst muligt, så du kan komme i gang med at hænge dem på væggen.

Plakater til hjemmet i flotte egetræsrammer

Husk også at få købt flotte rammer til din kunst og dine nye plakater. Vi har et flot udvalg af rammer till alle kunstplakater. De stilfulde rammer er af høj kvalitet og der er flere slags rammer i vores sortiment. Her finder du rammer i:

  • Massiv natur eg
  • Massiv mørk eg
  • Sortmalet træ

Rammerne har en smal profil, som er utrolig smuk og passer perfekt ind i det nordiske hjem. Der er fine plakater til hele boligen, uanset om det er børneværelset eller stuen der skal opdateres. Vælg variant og størrelse inde på selve varen, hvor du kan se de forskellige størrelser plakaterne kommer i. Gå endelig på opdagelse i vores sortiment af fede plakater og giv indretningen derhjemme en tiltrængt opdatering eller bare et friskt pust med en ny plakat.