Fri fragt fra 399.- | Hurtig levering | E-mærket webshop

Plakater til køkkenet

Tryl i køkkenet med flotte plakater

Flotte plakater til køkkenet er inspirerende og skaber en skøn stemning i dit kokken. Tag et kig på vores kæmpe udvalg af køkkenplakater og posters i mange forskellige stilarter. Der er både moderne og klassiske plakater. De tilfør stemning i indretningen og i dit køkken med motiver af krydderurter, vin, kaffe, cocktails og citater eller opskrifter som inspirerer. Køkkenet er et samlingspunkt i de fleste hjem – find inspiration til køkkenet og din indretning med vores store udvalg af plakater.

Det er i køkkenet det sker

Det er i køkkenet det sker. Køkkenet er det sted i boligen, hvor familien samles efter en lang dag. Hvor vi omgås hinanden og hvor der både laves mad, bages, laves lektier og hygges. Det er fra køkkenet duften af nylavet kaffe og nybagt brød spreder sig til resten af boligen om morgenen. Lækre retter kreeres til en dejlig middag en fredag aften eller lektierne bliver lavet mens de voksne tryller nogle dejlige hverdagsretter sammen midt i ulvetimen. Vælg gerne køkkenplakater, der fremhæver og bringer personlighed ind i jeres køkken.

Køkkenplakater som vægdekoration

Plakater til køkkenet kan have mange forskellige udtryk og der er noget for alle indretningsstile. Hvad enten du har et traditionelt landkøkken, et klassisk og tidløst køkken eller et topmoderne køkken i industriel stil. Vintage eller moderne. Traditionelt eller tidløst. Med en plakat til dit køkken kan du skabe en skøn atmosfære, som samtidig lægger fokus på dine personlige favoritter eller interesser. Det kan være du elsker at bruge friske krydderurter i madlavningen, eller måske er du vinfantast eller går op i kød og forskellige udskæringer. Lad væggene prydes med plakater og motiver, som passer i netop dit køkken.

5 kilder til inspiration ved køb af plakat til køkkenet

Der er afsindig mange motiver på køkkenplakater at vælge mellem. Her er nogle typiske kilder til inspiration, ved køb af en ny plakat:

  • Krydderier
  • Citater
  • Champagne og vin
  • Kaffe og te
  • Grøntsager og frugter

Lav en billedvæg i dit køkken

Skab et billedcollage på køkkenvæggen med dine egne favoritter. Vi hjælper dig at finde plakater, som passer sammen og i det prisinterval du er interesseret i. Bliv inspireret af vores sortiment, som rummer en række produkter, fundet og nøje udvalgt fra flere producenter, kunstnere og malere. Sæt flere plakater sammen til en smuk gruppering, hvor du kan kombinere alt fra to eller tre plakater op til otte eller mange flere. En fremragende måde at skabe en personlig stil på væggene.

Få inspiration og idéer til din næste plakat

Vi har ikke ligefrem noget showroom, men vi har sammensat en mange forskellige billeder til inspiration, så du altid får en god oplevelse og en masse idéer når du besøger os. Efterhånden som du finder dine favoritter inden for plakater til køkkenet, kan du sammensætte din helt egen væg af billeder. Brug endelig vores inspirationsside som guide næste gang du shopper en plakat til køkkenet, eller andre rum i boligen.

Motiver til køkkenet

Krydderier kan være meget farverige, eksotiske og inspirerende. De giver lyst til at trylle i køkkenet og lave nye, spændende retter fra alle verdens hjørner. Perfekt for dig, der elsker at lave mad og eksperimentere i køkkenet. Måske har du nogle yndlings krydderurter du altid dyrker eller bruger i din madlavning? Krydderurter, grønne planter og blomster spreder liv i indretningen. Brug gerne ægte urter og planter, men de er også flotte som motiv på en plakat. Og plakater er grønne hele året rundt, uden du skal huske at vande dem.

Plakater med tekst

Typografi står for forskellige skrifttyper og budskaper. Tjek vores flotte plakater med citater og tekst, som passer perfekt til indretningen i et køkken. En plakat med en opskrift eller en kæk bemærkning eller opfordring, er med til at skabe stemning og personlighed. Til dig med den søde tand passer en “Life is short, eat dessert first”-plakat måske perfekt. Mulighederne er næsten uendelige og plakaterne kan både bruges til en billedvæg, alene eller parvis.

Er du til kaffe, te eller champagne?

Lækre drikkevarer er en essentiel del af livet, hvad enten du er til en kop te eller kaffe når du vågner om morgenen eller et glas champagne og nogle cocktails i ny og næ. Dette er også en populær kilde til inspiration ved valg af vægdekoration til køkkenvæggene. Billeder og plakater har evnen at formidle følelser og kan sagtens knyttes til både hukommelse og sanser. Såsom duft og smag. Det er lige før det kildrer på tungen, da man kigger på en flot plakat med sure citroner. Ligesom man næsten kan mærke duften af kaffe, hvis der hænger en plakat med en kaffekop på væggen.

Rammer til din plakat

Her hos ArtsyFartsy.dk finder du også et stort udvalg af flotte rammer til din plakat. Hver eneste plakat her på vores shop, findes i rigtig mange forskellige størrelser. Derfor vil plakaten du finder, kunne fås i den helt rigtige dimension. Det gør det nemt for dig, at tilpasse plakaten til den plads du har til rådighed. Vores rammer er af høj kvalitet og findes i massiv eg, mørkt egetræ og sortmalet træ. Match din plakat med en passende ramme i den stil du foretrækker.

E-mærket shop med plakater til køkkenet

Mennesker er forskellige, med forskellig smag og stil. Derfor tilbyder vi et gigantisk udvalg af køkkenplakater, så alle har mulighed for at finde en plakat at forelske sig i. Alle plakater bliver trykket på papir af højeste kvalitet, med en flot mat overflade og perfekt farvegengivelse. ArtsyFartsy.dk er en e-mærket webshop, som gennemgår løbende kontrol af håndtering af personlige data, markedsføring og kundeservice. Det skal altid være en god oplevelse at besøge og handle en plakat hos os.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Det er nemt at modtage information fra os på ArtsyFartsy. Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev, får du løbende information om nyheder, konkurrencer og fantastiske tilbud. Gå ikke glip af nyttig viden og et unikt udvalg af plakater til hjemmet. Vil du gerne tilmeldes nyhedsbrevet, er du velkommen til at scrolle helt ned på siden, hvor du finder et formular for tilmelding.

Spørgsmål til køkkenplakater? Skriv til os.

Der finder du desuden vores cvr-nummer samt kontaktoplysninger til vores kundeservice, hvor du altid kan stille relevante spørgsmål til plakater, køkkenplakater og posters generelt eller om os som e-mærket shop. Det er også muligt at oprette et login, hvor du altid kan finde din købshistorik og hurtigt finde info om de andre plakater eller køkkenplakater du tidligere har købt hos os.

Vi glæder os til at assistere dig i valget af nye køkkenplakater til dine vægge. Og vi håber, at du i vores brede udvalg af plakater, vil kunne finde mange nye posters efterhånden som du udforsker plakaterne nærmere.

Are you in the right place?

Please select your store