Viser 1–48 af 59 resultater

Blomster plakater

Her finder du et stort udvalg af populære kunstplakater med motiver af blomster og planter. Flower Market plakater med masser af blomster og farver fra forskellige dele af verden. Blomster og planter tilfører et strejf af farve og liv til dit hjem. Brug disse smukke botaniske kunstplakater, som en del af din indretning derhjemme. De fantastiske motiver og farver passer godt ind i hvert hjem og til enhver stil. Selv i et moderne hjem i afdæmpede farver, vil et Flower Market kunstplakat udgøre en smuk detalje. Perfekt til dig, som elsker planter og naturmotiver

De farverige plakater til hjemmet minder om forår, sommer og nyt liv. Derfor giver de væggene og dit hjem en skøn atmosfære og ro, hvor man altid gerne vil opholde sig. Plakater til stuen, som dog også passer rigtig godt i alle rum. Hos Artsy Fartsy forhandler vi kunstplakater i nordisk design, og vores sortiment er altid opdateret på de nyeste trends. 

Billige plakater til billedvæg

Billige plakater med kunstneriske blomster print får du med vores Flower Market posters. Der er flere forskellige udgaver, som måske vækker minder hos dig som for exempel har besøgt København, Tokyo eller Honolulu. Utroligt fine blomster motiver, som på en smuk måde repræsenterer de byer og planter man finder der. Kunstplakater som derfor også kan bruges som et fint minde fra en tidligere rejse eller ferie. Eller hvorfor ikke som inspiration til en kommende tur ud i verden. 

Blomster plakater til hjemmet findes i mange størrelser og passer utroligt godt ind i en billedvæg. Skaf nogle plakater til stuen og skab din egen billedvæg, med de kunstplakater du bedst kan lide. Og som afspejler din personlighed og smag. Lav en billedvæg med flere plakater som matcher i farvenuance, eller vælg primært sort hvide plakater og komplettere med et stilfuldt blomster plakat for en smule farve. Kun fantasien sætter grænser når du indretter med plakater. Hos os finder du selvfølgelig også rammer i flere størrelser, som passer til dine plakater.