Viser alle 22 resultater

Tidløse kunst plakater af William Morris

Vi forhandler mange plakater af engelske William Morris. Morris er kendt for sine smukke mønstre, som ikke mindst ses på tapeter i mange nordiske hjem. Han var dog både forfatter, kunstner, poet, socialist og aktivist. Selvom hans værker og mønstre er fra 1800-tallet, han levede nemlig mellem 1834-1896, så passer de stadig nutidens hjem og indretninger. Måske fordi mange af hans designer og mønstre henter inspiration fra natur og beplantning. Noget som passer rigtig godt ind i den nordiske og skandinaviske design, som så mange af os foretrækker. 

Heldigvis fås hans fantastiske kunst ikke kun som tapeter, men også som flotte kunst plakater. Vores William Morris plakater findes i mange forskellige størrelser og farvenuancer. Derfor finder du helt sikkert en fin plakat af Morris, som matcher din personlige stil og de farver du har valgt at bruge i dit hjem. 

Natur plakater inspirerede af flora og fauna

Når man studerer William Morris plakater, kan man ikke undgå at se hvordan flora og fauna har inspireret ham. Planter, blomster og natur står i centrum i de smukke mønstre han har skabt. Hos artsyfartsy.dk finder du masser af kunst plakater og posters i nordisk design, som passer de fleste stilarter. I nordisk design og interiør er naturen en altafgørende puslebrik, og mange af de materialer der bliver brugt, har en tydelig kobling til naturen. Derfor er William Morris posters og hans tidløse stil et rigtig godt valg når du leder efter smukke plakater til stuen

Find inspiration til din næste plakat her hos os. Vi fører et bredt udvalg af plakater til hjemmet, hvad enten de skal hænge i stuen, køkkenet, entrén, soveværelset eller kontoret. Du finder desuden plakater i alle stilarter, så du kan skabe et personligt hjem med hjælp af kunst på væggene.