Viser alle 17 resultater

Feminine plakater

Plakater til hjemmet med populære motiver som “mademoiselle” og “la femme”. Mademoiselle plakater er kunstværker som forestiller kvinden. Det handler for eksempel om motiver af et kvindeansigt, en stregtegning af en kvindes ansigt eller en smuk silhuet af kvindekroppen. De kan være virkelighedstro eller mere abstrakte i sine udtryk. Mademoiselle plakater findes i mange forskellige stilarter og størrelser. Moderne plakater som passer ind i hvert hjem. 

Plakater til stuen, soveværelset eller kontoret. Det er kun fantasien der sætter grænser for hvor du hænger din mademoiselle plakat. Stilen og udtrykket er tidløst. Elegant, stilrent og på samme tid moderne. Se bare på de smukke stregtegninger af kvindelige ansigter. Bløde og simple linjer, som hver især i al sin enkelthed formidler følelser. Plakater til hjemmet som passer så utrolig godt ind i de skandinaviske og nordiske stilarter. 

Moderne plakater til dit hjem

En moderne plakat til din væg kan være mange ting. Det vi ser meget af i nordisk design er afdæmpede farver, natur og tidløse rene linjer. Men moderne værker kan også være abstrakte kunstværker i farvestrålende nuancer. Uanset hvad en moderne stil er for dig, finder du et stort udvalg af kunst plakater her hos artsyfartsy.dk. Der er utvivlsomt noget for enhver smag i vores sortiment af billige plakater. Uanset om du er på udkig efter en enkelt plakat til stuen, eller om du har storslåede planer på en stor billedvæg. 

Skab kontraster ved at mikse og matche forskellige plakater. Det skaber personlighed, samtidig med at det følger aktuelle trends og designs. Brug en mademoiselle plakat som en del af din indretning og giv det et feminint indslag. Vi forhandler moderne kunst plakater til billige penge og med hurtig levering. Alle plakater bliver desuden printet på papir af høj kvalitet. Se alle plakater med mademoiselle motiver her på siden. Og husk, vi løbende udvider sortimentet med nye værker. Derfor kan du altid finde noget nyt når du besøger vores shop.