FRI FRAGT FRA 399.- I LEVERINGSTID 1-3 HVERDAGE

Vintage plakater

Det er blevet populært og trendy at indrette sit hjem med en blanding af gammelt og nyt. Vintage & Retro loppemarkedsfund mikses med modern design og klassiske møbler. En stil som alt i alt er fantastisk og meget personlig. Plakater i vintagestil og retro inspireret kunst er et perfekt valg, når man ønsker at indrette sit hjem med stil. Den skønne blanding af moderne dansk design og emner fra en svunden tid, er magisk og særdeles flot. Vintage plakater giver også grund til et smil og noget at snakke om med sine gæster. 

Hos artsyfartsy.dk plakater og posters i vintagestil findes i mange forskellige udgaver og størrelser. De passer desuden fremragende til næsten enhver bolig og indretningsstil. 

Retro plakater

Iblandt vores plakater i retrostil finder du blandt andet klassiske gamle Vogue magazine covers og retro inspirerede motiver fra Monte Carlo og Hawaii. Ved at bruge tidstypiske detaljer i retrostil kan du give dit moderne hjem en unik og personlig look. Se hvordan vi kombinerer plakater i forskellige stilarter med hinanden og skaber en flot væg med masser af stil og personlighed. Lad dig inspirere og find ud af hvilke værker i vintage & retro stil, der vil passe bedst ind hos dig. Med vores plakater til hjemmet kan du pynte væggene i dit hjem, hvad enten det er til stuen, soveværelset, entrén, køkkenet eller badeværelset. Vi tilbyder nemlig et stort udvalg af kunst plakater, som passer alle rum i din bolig. 

Mix og match dem som du vil, det er med til at skabe et unikt hjem med masse charme. For at gøre det nemt for dig, har vi også et flot udvalg af stilrene rammer i både sort og træ. Fine billedrammer i høj kvalitet, som matcher alle typer plakater. Vælg mellem stilfulde rammer i sort eller massiv egetræ. Rammerne findes i mange forskellige størrelser, som passer perfekt til dine posters og malerier.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.

Er du det rigtige sted?

Vælg venligst din butik