VI har forlænget returneringsfristen!

RETURNERING

Alle køb foretaget på artsyfartsy.dk kan returneres indenfor 30 dage fra den dag du modtager varen eller den er leveret i en pakkeshop. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i samme køb, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare. Det er desværre ikke muligt at bytte til en anden vare online, så ønsker du at bytte en vare skal du returnere din købte vare og lægge en ny ordre.

Venligst genbrug den samme forsendelses emballage som du modtog varen i, hvis muligt.

For at returnere en vare skal du sende en mail til hello@artsyfartsy.dk. Når vores kundeservice har behandlet din henvendelse modtager du en pakkelabel på mail. Du skal herefter printe label og sætte den på din pakke. Husk ikke at sætte tape ovenpå stregkoden. Du skal herefter aflevere pakken til en pakkeshop.
Ved returnering af rammer i størrelsen 100×140 cm skal du selv arrangere en fragtmand.

Det koster 49 DKK i fragt at returnere en pakke fra Danmark med en eller flere varer. Beløbet fratrækkes når vi refunderer din betaling. Når vi modtager din returpakke vil vores kundeservice behandle den hurtigst muligt. Husk også at gemme kvitteringen for din afsendelse. Indtil pakken når frem til vores kundeservice er den dit ansvar.

Den returnerede vare skal være i oprindelig emballage må ikke være brugt. Dog har du ret til at se varen inden du sender den retur.

Når vi har modtaget varen retur, sætter vi beløbet ind på det betalingskort brugt til køb af din vare. Du modtager pengene retur hurtigst muligt og oftest indenfor en uge, afhængig af din kortudbyder.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.
4,8
Baseret på 1,341 anmeldelser

Are you in the right place?

Please select your store