Viser 1–24 af 91 resultater

Matisse Plakat
Den franske kunstner Henri Matisse
En af verdens mest kende kunstnere, Matisse, levede mellem 1869 og 1954. Han var både maler, grafiker, tegner og skulptør. Hans kunst bliver i dag mest husket for brugen af farver og de originelle tegninger. Hos ArtsyFartsy.dk finder du et nøje udvalgt sortiment af Matisse inspirerede plakater. De udgør uden tvivl nogle af vores mest populære produkter, med tryk på papir af højeste kvalitet.
Forlod juristuddannelse for at male
Det var ikke en selvfølge for Henri-Émile-Benoît Matisse at blive kunstner. Han påbegyndte en juristudannelse, men vidste at han skulle blive maler efter at han i 1890 fik lejlighed at male under et længere hospitalsophold. Matisse udstillede sin kunst for aller første gang i 1896 i Paris.
Impressionisme, pointillisme og fauvisme
Han blev påvirket af impressionismen og pointillismen i starten af sin karriere. Men frigjorte sig mere og mere og begyndte at bruge farver på en ny måde. Matisse’s stil var koloristisk og fri. En stil som sidenhen blev kaldt for fauvisme, fra det franske ord ‘fauves’, som betyder ‘vilde dyr’.
Udtrykke følelser gennem farve og form
Fauvismen kan beskrives som en retning af ekspressionismen og den opstod omkring 1905. Matisse blev den kunstner, som var dominerende indenfor denne retning. Kendetegnene for fauvisme er at man udtrykker følelser gennem brug af farver. Farvebruget blev af nogle kunstkritikere nærmest beskrevet som provokerende. Og penselstrøgene temperamentsfulde.
Vigtig trio
Henri Matisse anses ofte udgøre en vigtig trio sammen med Pablo Picasso og Marcel Duchamp. De tre kendte kunstnere stod for inspiration og medvirkede til nye udviklinger inden for maleri og skulptur. Matisse var elve år ældre end Picasso og de to mødtes 1906, hvorefter de fik et godt forhold til hinanden.
Motiver og portræt
Henri Matisse og Picasso er ofte blevet sammenlignet, men med den store forskel at Matisse udtryk var mere virkelighedstro med udgangspunkt i naturen. Mens Picassos værker mere tog udgangspunkt i fantasien. Begge kunstnere malede ofte kvinder og stilleben. Men malerierne af Matisse havde realistiske omgivelser i stedet for fantasifulde. Derudover stod hans egen datter og kone ofte model for ham.
Matisse plakat
Her hos os på ArtsyFartsy.dk finder du mange plakater inspireret af Matisse. Alle produkter trykkes på Fine Art Matte Giclée papir 260g, som er af rigtig høj kvalitet. De motiver du finder i vores Matisse plakater matcher det billede man har af ham som maler.

De kvindelige former og siluetter kommer igen i flere af kunst plakaterne. Her ser vi også mange spor af naturen, som Henri Matisse elskede. Og ikke mindst brugen af kulør og forskellige former.
Findes i flere størrelser
Ligesom med vores andre produkter, findes de Matisse inspirerede plakater i rigtig mange størrelser:

21×30 cm
30×42 cm
50×70 cm
70×100 cm
100×140 cm

De mange størrelser giver mulighed for at placere og indrette væggen ligesom man gerne vil. Match dem med dine andre yndlings plakater. Hæng dem op parvis eller skab en hel billedvæg med dine favoritter. Det er som så ofte, kun fantasien som sætter grænser.
Passer i alle rum
En Matisse plakat rammer bredt, og måske er det derfor så mange mennesker godt kan lide hans malerier. Plakater inspireret af Matisse findes i mange forskellige farvenuancer, de er klassiske og tidløse. Det vil sige, en plakat af Matisse passer rigtig godt ind i mange miljøer og hjem. Ved at vælge en plakat, som farvemæssigt matcher resten af boligens indretning, får man en flot plakat at nyde af i lang tid.
Køb en flot ramme
Vi tilbyder også rammer i flere forskellige modeller og størrelser, så du nemt kan finde en ramme som passer din plakat. Tjek vores udvalg af rammer i massiv egetræ, mørk eg og sort træ. Rammernes smalle og stilrene kanter er meget moderne og elegante. De passer alle typer kunst, uanset om du er til det klassiske, retro eller moderne.
Spændende nyheder
Vores sortiment af plakater bliver hele tiden opdateret med spændende nyheder. Derfor kan du altid finde inspiration og nye produkter til din kurv når du besøger os online. Brug kunst og plakater til at fremhæve din stil og give boligen og væggene lidt liv.
Gode priser
En plakat af Matisse behøver ikke være dyr, selvom der er tale om en af verdens mest kendte malere. Tværtimod kan du købe en plakat hos os til billige penge. Derfor er det ikke nødvendigvis en dyr affære at udsmykke sine vægge derhjemme.
E-mærket webshop
Vi er en e-mærket shop, så du kan shoppe trygt på nettet. E-mærket er en certificering, som laver løbende kontrol af webshops og sørger for, at du som forbruger kan handle trygt og sikkert online. Vi beskytter selvfølgelig din personlige data når du gennemfør et køb hos os. Når du handler Matisse plakater eller anden kunst hos os, får du altid hurtig levering og fuld returret.
Den perfekte gave
Køb et gavekort på valgfrit dkk beløb til fødselaren og forkæl ham eller hende med flotte plakater, kunst og rammer. En populær gave, som altid bringer glæde og smil på læben. Alle kan bruge en ny plakat til hjemmet. Måske bliver det til en Henri Matisse plakat – hvis ikke, så er der mange andre plakater at lade sig inspirere af.
Bliv inspireret og køb en plakat online
Vil du gerne have en plakat, men er usikker på hvilken af alle vores smukke alternativer du skal vælge? Fortvivl ej – vi har nemlige oprettet en kategori med masser af inspiration, hvor du kan se mange eksempler af miljøer med vores billeder. Vi håber det er til hjælp, når du skal prøve at forestille dig dit eget hjem og din egen stue.
Matisse kunst med hurtig levering
Tit øger både fantasien og inspirationen ved at man får konkrete forslag til hvordan billederne kan bruges. Og ikke mindst, hvordan man kan kombinere dem for et flot resultat. Selvom der ikke er nogle regler for, hvordan man skaber en smuk billedvæg, så kan det være rart med lidt hjælp hen ad vejen.

Ved at shoppe på nettet får du nemt overblik, du kan søge efter specifikke værker og du får hurtig levering hver gang.