FRI FRAGT FRA 399.- | LEVERING 1-3 DAGE

Plakater til hjemmet

Bring liv og personlighed ind i dit hjem ved at pryde væggene med kunstplakater fra kendte og populære kunstnere. Enhver indretning har brug for nogle smukke detaljer, som løfter og kompletterer den stil du har valgt. Detaljer som fortæller noget om dem der bor her, og som giver jeres hjem en personlig touch. Plakater til hjemmet er en perfekt måde at indrette på, og det gør større forskel end man lige tror.

Her på siden finder du et bredt udvalg af plakater til stuen i mange forskellige størrelser, motiver og farvenuancer. Så du nemt kan finde lige præcis de kunstplakater, der passer din smag. Vi fører plakater af velkendte kunstnere som William Morris, Hilma af Klint og Matisse inspired. Populære og tidløse valg til dine vægge, og som giver noget smukt at hvile øjnene på. Og måske endda også noget interessant at snakke omkring med dine gæster.

Hvad enten du leder efter plakater med motiver af den engelske 1800-tals kunstner William Morris, som også har formgivet tapeter og stoffer. Eller abstrakte værker i smukke farver af svenske Hilma af Klint, så har vi mange billige plakater at vælge imellem.

Billige plakater

Plakater til hjemmet behøver ikke, til trods for hvad mange tror, være en dyr investering. I dag kan man nemlig få rigtig mange flotte plakater i høj kvalitet, med både kendte og ukendte motiver til billige penge. Det giver også rig mulighed for at skifte dine kunstplakater ud, hvis du en dag bestemmer dig for at prøve en anden stil i stuen, eller male væggene i en anden kulør.

Hos Artsy Fartsy kan vi tilbyde dig et hav af kunstplakater i nordisk design, som følger de aktuelle trends vi ser inden for indretning til hjemmet. Vi samarbejder desuden med flere kunstnere og tilføjer nye værker hver uge, så du kan finde plakater og posters som ikke alle andre har.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.