Viser 1–24 af 386 resultater

Kunstplakater

Flotte kunstplakater

Bring liv og personlighed ind i dit hjem ved at pryde væggene med kunstplakater fra kendte og populære kunstnere. Enhver indretning har brug for nogle smukke detaljer, som løfter og kompletterer den stil du har valgt. Detaljer som fortæller noget om dem der bor her, og som giver jeres hjem en personlig touch. Smukke kunstplakater og personlige plakater er en perfekt måde at indrette på, og de tilfør et personligt præg.

Kæmpe udvalg fra populære kunstnere

Vi fører plakater af velkendte kunstnere som William Morris, Hilma af Klint og Matisse. Samt Edvard Munch, Monet, Egon Schiele og Picasso. Populære, tidløse og flotte valg til din bolig. Hvad enten du leder efter fine plakater med motiver af den engelske 1800-tals kunstner William Morris, der også har formgivet tapeter og stoffer. Eller abstrakte motiver i smukke farver af svenske Hilma af Klint, så har vi mange kunstplakater at vælge mellem.

Designklassikere til væggen

Designklassikere som aldrig bliver umoderne. Tværtimod er disse tidløse plakater nogle du kan nyde af i rigtig lang tid. Måske bliver de hængende på væggene for evigt. Det går i hvert fald at konstatere, at kunstplakater med klassiske motiver er et sikkert og langsigtet valg. Derfor er det nemt at finde plakater til hjemmet lige her i vores shop.

Vælg variant og størrelse på din plakat

Samtlige kunstplakater og posters findes i flere størrelser, så du nemt kan finde din nye plakat:

 • 21×30 cm
 • 30×42 cm
 • 50×70 cm
 • 70×100 cm

Plakaterne er i høj kvalitet og papirets struktur er mat i Fine Art Matte Giclée 260g. De flotte plakater passer godt in på enhver væg. Det er let at finde en plakat med motiver som matcher møblerne, indretningen eller din billedvæg. Vælg variant inde på produktet. Mix og match gerne dine plakater og bland forskellige størrelser med hinanden. Det skaber en spændende dynamik i indretningen.

Grafiske plakater

I vores udvalg af kunstplakater og kunsttryk finder du flere grafiske plakater i stærke farver. Grafiske plakater kendetegnes af motiver i forskellige former og farver. Plakater og posters med grafiske tryk, illustrationer og mønstre. Der er grafiske plakater i mange stilarter og i mange forskellige størrelser.

Dansk plakatkunst

Her hos ArtsyFartsy.dk finder du ikke kun kendte plakater fra udenlandske kunstnere. Vi fører også et bredt udvalg af dansk kunst, fra kunstnere som Rikke Darling. Rikke Darling laver abstrakt kunst, ofte i stærke farver, som symboliserer naturen og biologien. Smukke plakater, hvori man finder naturens forskellige elementer i flotte fortolkninger.

Kunst med en rød tråd

En anden dansk nutidskunstner er Sara Sonne, som med sine fine plakater har mennesket i fokus. Disse kunstbilleder er både grafiske og minimalistiske på samme tid og giver tilfælde til refleksion med en tydelig rød tråd. Lad dig derfor inspirere af vores danske designere og klassisk dansk plakatkunst.

Børneplakater

Børneværelset skal naturligvis også pyntes med flotte børneplakater i smukke farver og med søde figurer. Ligeså teenage værelset, hvor interesserne måske ændres til noget andet end yndige bamser, giraffer og løver. Har du en lille gamer derhjemme? Jamen, i så fald finder du her også passende gaming plakater i lækker stil. Kunstplakater har efterhånden indtaget alle hjem og rum. Og der er noget for alle smage.

Personlige og flotte plakater til hjemmet

Kunst er noget højst personligt og styret af smag og behag. Der er ikke noget, der er rigtigt eller forkert, når man taler om kunst, interiør og indretning. De nyeste trends siger noget om, hvad størstedelen af os godt kan lide lige nu og her. Men i bund og grund er det et meget personligt valg, hvad man bruger i indretningen derhjemme og hvilke kunstplakater man hænger på væggen.

De perfekte kunstplakater

Den perfekte kunstplakat kan derfor være mange forskellige ting, afhængig af hvem man spørger. Heldigvis er der rigtig mange muligheder, hvad enten man er til dansk kunst af danske kunstnere, naturens skønhed, abstrakte værker eller moderne kunst. Hos os finder du blandt andet følgende typer kunstplakater og stilarter:

 • Kunsttryk med klassiske og kendte motiver
 • Plakater med grafisk udseende
 • Plakater med abstrakte motiver
 • Dansk plakatkunst
 • Personlige plakater
 • Naturplakater
 • Plakater med personligt præg
 • Moderne plakater
 • Plakater i stærke farver
 • Plakater i sort hvid
 • Japansk kunst

Hvilke stilarter skal jeg gå efter?

Tag altid udgangspunkt i din egen indretning og personlighed. Kig på møblerne du har valgt til din bolig, samt plakaterne du måske allerede har hængt op. Måske har du et tydeligt billede af hvad du leder efter og vil have i dit hjem. Men det er ikke altid en selvfølge. I løbet af et helt liv, gennemgår de fleste mennesker perioder, hvor man gerne vil lave om på sin stil.

Tid til en ny stil?

Det kan være at man synes, det er tid til noget nyt. Smagen kan også meget vel ændre sig med årene. Det er ikke spor mærkeligt, men helt naturligt og forventeligt. Vælg kunst og plakater som giver dig en god mavefornemmelse og som du kan lide at kigge på.

Kæmpe udvalg af kunst

Plakaten som vækker positive følelser er altid værd at beholde. Find en ny stil eller kunstplakat her hos ArtsyFartsy.dk ved at kigge vores kæmpe udvalg igennem. Opdater din interiør når lysten indfinder sig og find din nye kunstplakat hos os.

Kunstplakater er for alle

I gamle dage var kunst en dyr investering og formentlig en ret stor beslutning. I dag er der heldigvis et stort udvalg til billige penge og det er nemt at finde en ny plakat. Plakater er for alle, og kunst er blevet tilgængeligt for alle på en helt anden måde end tidligere. Nu til dags er det nemlig muligt at trykke plakater i høj kvalitet på kvalitetspapir.

Nyhedsbrev du vil modtage

Tilmeld dig gerne vores nyhedsbrev og vær først i køen, når der kommer spændende nyt. Vil du gerne tilmeldes nyhedsbrevet, kan du gøre det helt nede i bunden af siden. Så er du sikret, hvis du gerne vil modtage information, nyheder, gode tilbud og masser af inspiration direkte på din e-mailadresse.

Vi passer på dig

Vi lover at passe på dine personlige data og du kan altid afmelde dig nyhedsbrevet igen, hvis du ikke længere ønsker at få mails fra os. Men er du genuint interesseret af kunstplakater, moderne kunst, personlige plakater, klassisk dansk plakatkunst og de nyeste trends – så vil vores nyhedsbrev blive et velkomment indslag i din indbakke.

E-mærket shop med moderne kunst

Hos os kan du handle trygt og sikkert, da vi er en certificeret og e-mærket webshop. Det betyder at der bliver lavet løbende kontrol af både sikre betalingsløsninger samt håndtering af personlinge data og generel kundetilfredshed.

Handle trygt og sikkert

Derfor kan du trygt købe din næste plakat til hjemmet her hos os. Plakaterne i forskellige stilarter, som både passer den minimalistiske, moderne eller traditionelle indretning findes lige her i et kæmpe udvalg. Søg gerne efter din yndlings kunstner eller efter specifikke kunstplakater ved at skrive søgeordene i søgefeltet. Produkter fundet vises derefter og du kan hurtigt gennemse de forskellige kunstplakater, som matcher din søgning.

Giv en kunstplakat i gave

Vi glæder os til at hjælpe dig at finde plakaten med stort P. Hvad enten plakaten er til dig selv eller tænkt som gave. En kunstplakat med tilhørende ramme er en fantastisk gave at både give og få. Se alle vores personlige plakater og bestil online med fuld returret.