Viser alle 20 resultater

Gamer plakat

En plakat med gaming motiver, findes det? Ja, uden tvivl. Der er masser at vælge på af plakater til gamere, der ønsker at vise sin aller vigtigste hobby frem. Plakaten pynter på værelsets vægge og nærmest hepper på dig, når du sidder ved din playstation og skal til at starte et nyt game.

Har du en ægte gamer derhjemme?

Er du en hardcore gamer? Eller måske er det børnene eller teenageren, der spenderer mest tid foran computeren? Uanset hvem i familien, der gamer mest, er det oplagt med en gamer plakat i gamerhulen, børneværelset eller hvor end det nu passer bedst i jeres hjem. De sjove og moderne motiver appellerer til hvert et gamer hjerte.

Gamers don’t die they respawn

Når computerskærmen fyldes af dit yndlingsspil – hvad enten det er assassin’s creed, fortnite eller farverige børnespil – er det vigtigt at huske, at gameren aldrig dør. De bliver genoplivet! Brug gamerplakater til at fremhæve dette berømte citat.

Gamer leveregel nr. 1

  • Eat
  • Sleep
  • Game
  • …Repeat!

Gameren, der lever efter “eat-sleep-game-repeat”-reglen, vil utvivlsomt elske at hænge en gamer plakat ved siden af computeren. En perfekt gaveidé til en gamer i din nærhed.

Gamer plakater i alle stilarter

Plakaterne og motiverne findes både med citater og sjove figurer fra gaming verdenen og forskellige spil. Og designet er altid moderne og passer flot ind sammen med dansk design, så plakaten smelter ind i hjemmets øvrige indretningsstil.

Gamer plakater online

Lav en bestilling af gamer plakater på nettet og få hurtigt hængt nogle flotte plakater på væggen. Alle plakater findes i flere forskellige størrelser, design og motiver. Derfor er der gamer plakater i alle designer til hver en ægte gamer. Plakater i gaming stil sætter et personligt præg på værelset eller hjemmet og siger noget om den gamer, der bor der.

Send en e-mail ved spørgsmål

Har du brug for hjælp med at finde de rigtige gamerplakater, så kontakt os endelig på e-mail eller telefon. Vi hjælper dig at finde en plakat med matchende ramme. Perfekt til gameren. Billedrammer findes i alle de størrelser du har brug for og i flere farver. Superflotte rammer i sort eller egetræ til gamerværelset.

Spil, gaming og e-sport

Gameren er ikke længere kun en gamer. En gamers yndlingsspil bliver nogle gange mere end bare et tidsfordriv. For nogen, bliver det meget seriøst. Med konkurrencer, e-sport events, turneringer og træningssessioner med andre ligesindede gamere.

E-sport foreninger rundt om i landet samler gamer interesserede børn, unge og voksne og giver dem mulighed for at spille sammen, udvikles og måske endda opbygge en karriere som gamer.

En gamer plakat

Produktion af plakater med gamingmotiver, tager udgangspunkt i gamerens største interesse. Spillet. Men også livsstilen og det community man som gamer bliver en del af. Vælg en plakat som matcher din tapet eller farven på din væg, med de figurer og citater du bedst kan lide.

Til dig selv eller som gave til gameren

Gamer plakater er den perfekte forkælelse til dig selv. Men de er også oplagte gaver til alle dem, der elsker at spille videospil, computer, playstation eller x-box. Bestil en gamer plakat samt ramme og pak den ind i en flot gave, så er du klar til fødselsdagen, konfirmationen eller noget helt tredje. Det bliver et garanteret hit hver gang.