Viser alle 11 resultater

Paul Klee plakat

Paul Klee, født i 1879, var en schweizisk-tysk maler inspireret af flere stilarter, såsom ekspressionisme, surrealisme, kubisme og naivisme. Paul Klee lod sig inspirere af andre kendte kunstnere, som Edward Munch, Robert Delaunay, Franz Marc – men tog god tid på sig, inden han bestemte sig for, at det var maler han skulle være.

Plakater af Klee og andre

Plakater af Klees kunsttryk, lærredsbilleder og print findes i dag til bestilling online. Find inspiration og se hans billeder her på siden. Alle produkter af Paul Klee i butikken leveres hurtigt når du bestiller og køber varer her på shoppen. Der er masser af malerier af Paul Klee og andre populære kunstnere at vælge mellem.

Men hvem var Paul Klee og hvad kendetegner hans værker?

Grafiker og kunstteoretiker

Klee var både maler, grafiker og kunstteoretiker. Og musiker. Han spillede violin siden han var et barn og blev en virkelig dygtig violinist. Hans familie var meget musikalsk, og det var slet ikke en selvfølge at Paul Klee skulle være maler. Han overvejede nøje sin beslutning, inden øjeblikket hvor han proklamerede, at “farven og jeg er et. Jeg er maler”.

Populære kunstnere

Paul Klee blev inspireret af flere andre kunstnere og holdt sig opdateret om hvilke de var og hvad de lavede. Han fandt inspiration fra flere forskellige kunstarter og begyndte at eksperimentere med både oliefarver, akvarel, tusch, blyant og trykmetoder. Og nogle gange kombinationer af disse. Han blev kaldt både kubist, ekspressionist, surrealist og naivist, og eksperter havde svært ved at placere ham i en særlig kategori.

Paul Klee og hans stil

At Klee fandt inspiration i flere genre, som ekspressionisme, kubisme og surrealisme er ikke svært at se. Desuden mener nogle, at hans lærredsbilleder ligner noget et barn kunde have malet. Og det passer nok meget godt, i hvert fald ved nogle af hans plakater. Det er naivismens indflydelse, der kommer på spil, da naivismen er en samlet betegnelse for flere retninger. Hvor man ser stort på perspektiverne og bruger mange detaljer. Denne type malerkunst kendetegnes nemlig af en vis barnlighed ved at man efterligner børns tegninger.

Lærredsbilleder og plakater

I dag finder man et bredt udvalg af plakater, lærredsbilleder og malerier fra mange populære kunstnere her på nettet. Ligesom man finder Paul Klee plakater med matchende rammer. Alle produkter findes i flere forskellige størrelser og du kan altid finde en passende ramme til din produkt.

Fordele når du bestiller her

Der er mange fordele ved at handle online og du har mulighed for at tilmelde dig vores nyhedsbrev, hvis du ønsker inspiration til de helt rigtige malerier, plakater, lærredsbilleder og billeder til dit hjem. Vores kundeservice er altid klar til at hjælpe – hvad enten du vil købe et gavekort til fødselaren, har spørgsmål til varer du har lagt i kurven eller har brug for vejledning til at finde det rigtige print.

Plakaten til stuen

Uanset om du er til motiver af naturen, dyr eller byer – uanset om det skal være et print, plakat, malerier, lærredsbilleder eller andre slags produkter – så kan et besøg her på siden virkelig betale sig. Indret stuen, køkkenet, soveværelset, gangen eller entrén med flotte malerier af Paul Klee eller en anden kendt maler. I øjeblikket er der masser af inspiration at hente iblandt vores mange varer. Malerier som uden tvivl pynter på væggene og tilfør en masse charme, varme, personlighed eller kant. Der er noget for alle smage.