Viser alle 15 resultater

35,00 kr.
129,00 kr. 109,65 kr.
169,00 kr. 143,65 kr.
299,00 kr. 254,15 kr.
549,00 kr. 466,65 kr.
1.399,00 kr.
149,00 kr. 126,65 kr.
199,00 kr. 169,15 kr.
349,00 kr. 296,65 kr.
649,00 kr. 551,65 kr.
1.399,00 kr.
149,00 kr.
199,00 kr.
349,00 kr.
649,00 kr.

Billedrammer

Kunst, lærredsbilleder, posters, fotos, billeder og plakater. Hvad var de uden en passende billedramme til? Jo, som varm chokolade uden flødeskum, tarteletter uden fyld eller en fødselsdag uden flag… Kun halve. Ufuldstændige og ensomme.

Billedrammer har en evne til at fremhæve motivet, løfte det til nye højder og skabe en helhed. En billedramme har ikke kun en praktisk betydning ved at beskytte billedet eller plakaten fra støv og snavs. Og holde det på plads selvfølgelig, så man nemt kan hænge det op på væggen. Rammer har også den meget estetiske evne til at få et billede til at fremstå meget flottere, end hvis det bare sættes fast med et stykke elefantsnot.

Hvorfor skal man bruge billedrammer?

 • Praktisk og nemt at hænge op
 • Beskytter dine billeder fra støv
 • Giver bedre akustik
 • Fremhæver motivet
 • Giver et personligt præg
 • Kan give en flot kontrast
 • Sætter prikken over i’et!

Der er virkelig mange grunde til at bruge flotte billedrammer. Bortset fra at det er praktisk og beskytter dine billeder og plakater fra støv og snavs, så kan en billedvæg med rammer i forskellige materialer gavne akustikken i et rum og give bedre lyd.

Hvor rammen matcher motivet

Rammerne fås i mange farver, mange forskellige størrelser og i forskellige materialer. Derfor får man også mulighed for at lade rammen matche motivet på sin plakat. Det gør du ved at købe en ramme i samme farve, som motiverne i dine billeder eller plakater.

Det giver et eget udtryk i indretningen og tilfør personlighed. At bruge samme nuance på din billedramme som i selve motivet, giver en flot effekt som ikke er til at tage fejl af. Det bliver smukt, ensartet, stilrent og minimalistiskt på samme tid.

At fremhæve motivet

Man kan også vælge at fremhæve billeder ved at bruge billederammer i en kontrasterende farve. Det kan man for eksempel gøre ved at vælge en sort ramme til billeder i lyse farver. Eller en lys egetræsramme til motiver i mørke nuancer. Farverne bliver fremhævet og dit billede får lov til at tage plads og fokus på væggen.

Skabe et personligt præg

Uanset om du har en mønstret væg eller hvide vægge i dit hjem, så er der mange rammer at vælge mellem, som passer perfekt til baggrunden. Kun fantasien sætter grænser, når du er ved at udvælge den rette ramme til dine motiver.

Kig på din øvrige indretning og tænk over om du vil have en ramme som matcher baggrunden eller en ramme som gerne må stå i kontrast til væggens farve. Begge dele er utrolig flot. Hvilken billedramme du hælder til, afhænger af din personlige stil og hvad der passer i dit hjem.

Ligesom når du matcher dine puder med farven på sofaen, kan du matche dine billeder og rammer med resten af indretningen.

Passepartout sætter fokus på motiver

Passepartout er en indramning, ofte lavet af papir eller pap. Passepartout indramningen placeres i billedrammen og giver en meget effektfuld indramning med endnu mere fokus på dit motiv. En passepartout skæres normalt til så der er lige meget pap på alle sider rundt kanterne. De findes i forskellige farver og størrelser og kan bruges i både fotorammer, billedrammer eller rammer til billeder.

Mange størrelser

Billedrammer findes i mange forskellige størrelser. Du skal blot sørge for at tjekke størrelsen på dine billeder for at vælge de rigtige rammer. Vores udvalg af rammer spænder fra de helt små på 21×30 cm til store billedrammer på 70×100 cm og alt derimellem. Med forskellige størrelser på rammer, bliver det nemt at lade rammerne danne en smuk væg af kunst. En stor ramme kan sagtens være omgærdet af flere mindre billedrammer.

5 spørgsmål når du skal købe ny billedramme

Når du kigger efter nye billedrammer til alle rum, kan du spørge dig selv følgende:

 1. Hvor mange skal jeg bruge?
 2. Hvilken/hvilke størrelser skal jeg bruge?
 3. Hvilken/hvilke farver skal rammerne have?
 4. Skal det være metal- eller trærammer?
 5. Skal det være med almindeligt glas eller uden glas?

Hvor mange rammer?

Det er en god idé at klargøre antallet rammer du behøver. Hvis du allerede har fundet de plakater eller personlige billeder du skal bruge rammerne til, så har du sikkert allerede styr på hvor mange der skal til. Måske skal du hænge to billeder op i et smukt par, eller lave en væg med familiebilleder.

Hvilke størrelser?

Der er forskellige fotorammer og billedrammer i vores store sortiment, og de findes endda i mange forskellige størrelser. Når du skal til at købe nye billedrammer i forskellige størrelser, finder du dem til skarpe priser på nettet. Hvis du f.eks. skal lave en billedvæg, må den gerne bestå af flere forskellige størrelser af billeder og billedrammer. Derfor kan det være oplagt at tegne konstellationen op på et stykke papir, for at visualisere det endelige resultat og finde de rigtige proportioner.

Hvilke farver?

Hvide rammer…

Sort, hvid eller træramme? Hvide rammer passer alle hjem. De er neutrale, minimalistiske og klassiske. Har du desuden en farvet eller mønstret væg, kan hvide billedrammer give en flot kontrast.

Sorte rammer…

Sorte rammer er moderne og passer hjem med en modernistisk og stilren indretning, hvor billederne og deres motiv gerne må stå i fokus.

Trærammer…

Trærammer, og især dem i lys eller mørk egetræ, passer hjem med en nordisk touch. Den nordiske stil kendtetegnes ofte af lyse farver og naturmaterialer, deriblandt træ. Et flot valg til alle billeder.

Billedrammer i metal eller træ?

Desuden findes der et udvalg af rammer i både metal og træ. Metalrammer og trærammer kan også fås i flere farver og passer ethvert rum. Her er der tale om to vidt forskellige produkter, idet at metal er en meget hård råvare mens træ er blødt. Kig på indretningen og se hvad der passer bedst hos dig. De stramme og lidt hårde linjer. Eller de bløde naturlige materialer. Her handler det mest om smag og stil.

Almindeligt glas eller uden glas?

Skal pågældende ramme have glas eller ej? Glas vejer lidt mere, men giver også en følelse af kvalitet. Derimod er det måske ikke altid lige praktisk. Skal dine billeder hænges op på væggene i børneværelset, så er det nok smartere at vælge rammer uden glas. Altså med akryl eller andet, hvor man ikke risikerer at få glassplitter over det hele, hvis billedrammen uheldigvis skulle falde ned under en vild leg.

Alle vores billedrammer

Fyld væggene med billeder og sørg for at hænge dem op i fine billedrammer. Brug vores 5 hurtige spørgsmål og kom nemt i mål med valget af dine billeder og motiv. Når du søger efter produkter her på artsyfartsy.dk kan du bruge flere filtre for at finde forskellige produkter og kunst. Søg efter en ramme i en særlig størrelse, plakater i en specifik genre, stilart eller malerier af dine yndlingskunstnere.

Find inspiration til dine billedrammer

På vores hjemmeside og instagram shop finder du masser af inspiration og idéer til hvordan du kan hænge dine billeder op på væggene. Både hvad gælder hvordan du mikser og matcher farver, arrangerer dine billeder optimalt og finder den rigtige billedramme til.

Få idéer ved at:

 • Surfe rundt på vores shop
 • Tjekke vores inspirationsside
 • Bladre i ugeblade og interiørmagasiner
 • Tag udgangspunkt i din egen stil og farverne i dit hjem
 • Brug billeder du allerede har og komplettere med en ny plakat eller to, eller tre
 • Hænge flere billeder sammen i en gruppe
Se andres kreative konstellationer

Alle har brug for lidt hjælp og selvom mange af os går op i vores indretning, så presser det nogle gange med nye idéer. Derfor er det altid godt at kigge på billeder af forskellige miljøer i blade, magasiner og på hjemmesider for at hente inspiration.

Det samme gælder valget af billedrammer. Er du usikker på hvorvidt du skal gå efter de hvide, sorte eller træfarvede rammer, så kan du blive klogere ved at se billeder af andres indretningsidéer og kreative skabelser.

Køb billedrammer online her

Når det er tid til at få billedrammerne købt, er spørgsmålet bare hvor og hvornår. Vælg varehus eller webshop. Vælg varehus gør du, hvis du trænger til at se varen fysisk inden du beslutter dig. Men ved at shoppe dine billedrammer online her hos os, sparer du ikke mindst på transporten – du får hurtig levering, gode priser og altid mulighed for at bytte varen, hvis den mod forventning ikke skulle være den rigtige.

Se vores store sortiment af billedrammer her og få dem til rigtig skarpe priser!